You Are Viewing

A Blog Post

Huiskamerconcerten vanaf heden!

Babs Gons & Mirte Hartland in de huiskamer
Spoken word koningin Babs Gons en singersong-dichter Mirte Hartland vertellen verhalen omdat ze anders uit elkaar spatten. De een via de muziek, de ander via het papier, allebei vanuit hart en tenen. Over liefde die komt, gaat en soms blijft. Liefde voor de stad, de zee, een zoon. Tijdens deze intieme voorstelling laten ze hun verhalen elkaar ontmoeten en raken en nemen ze het publiek mee op een reis van betoverende klanken en verhalen om in te verdwalen.
In jouw huiskamer?
Wil jij je huiskamer beschikbaar stellen en gastheer of gastvrouw zijn? Babs en Mirte spelen in jouw huiskamer, badkamer of aan je keukentafel als jij deze vult met vrienden, familieleden, kennissen, buren en bekenden. Wil je weten hoe het werkt? Neem contact op via: info@babsgons.com

Mirte Hartland is musicerend woordkunstenaar. Of dichtend muzikant? Door te jongleren met geschreven en gesproken woord, gitaar en zang onderzoekt ze waar melodie en woord elkaar versterken. Haar werk bestaat uit een zorgvuldig gecomponeerde collage van sferen en beelden. Eerder was zij te zien op festivals als Oerol en De Parade.

www.mirtehartland.nl

Babs Gons is schrijver, performer en theatermaker. Haar verhalen zijn dramatisch poëtische vertellingen waarbij ze de gebeurtenissen uit haar eigen leven en de ervaringen uit de levens om haar heen ter inspiratie neemt. Ze deelt rake klappen uit, ontroert maar laat je met het grootste gemak ook lachen. Ze was eerder te zien bij DWDD en staat met flinke regelmaat op podia door het hele land.

www.babsgons.com

Vurige Harten Club
De Vurige Harten Club is een gezelschap van podiumartiesten die performances maken rondom verschillende thema’s. In steeds wisselende samenstellingen, voor zeer verschillende ruimtes en gelegenheden, altijd vanuit het hart en uit het hart.